Παράταση στην επιστροφή του Μπρόγκντον
Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας.
Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και θα μείνει εκτός δράσης και στο Game 3 με τους Μπόστον Σέλτικς.
Ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς δεν έχει αγωνιστεί στην σειρά με την ομάδα της Βοστώνης και όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση παίρνει παράταση για ακόμα ένα παιχνίδι.
Το ευχάριστο της υπόθεσης, είναι ότι δεν υπάρχουν «πισωγυρίσματα» στην αποθεραπεία του Μπρόγκντον και μένει να φανεί εάν θα είναι διαθέσιμος για το 4ο παιχνίδι της σειράς.
Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, όταν και τραυματίστηκε, ο Μπρόγκντον μέτρησε 15,6 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 64 παιχνίδια.
- Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα έκανε απάτες με στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- «Ανακουφισμένος» ο Βέλγος συλλέκτης μετά το προσύμφωνο για τις φωτογραφίες της Καισαριανής
- Ισχυρό πλήγμα στον Τραμπ – Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακυρώνει δασμούς του
- Οι λόγοι που Τσέφεριν-Γκαγκάτσης έβαλαν στο… ψυγείο το θέμα της παραμονής του Λανουά
- Γυναίκα κατηγορείται ότι ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT για να δηλητηριάσει τρεις άνδρες
- Παπασταύρου: Πολύπλευρος ο ρόλος της Ελλάδας στη νέα ενεργειακή αρχιτεκτονική της Ευρώπης



