Απεβίωσε μουντιαλικός ποδοσφαιριστής
Θλίψη έχει προκαλέσει στον παγκόσμιο αθλητισμό η είδηση του θανάτου, του Τζίμι Μπανκς, ο οποίος πέθανε έπειτα από μία δύσκολη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο
Ο Aμερικανός πρωτοπόρος του ποδοσφαίρου Τζίμι Μπανκς πέθανε χθες (26/4) σε ηλικία 54 ετών μετά από μια μάχη με καρκίνο του παγκρέατος, όπως έκανε γνωστό η ομοσπονδία ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.
O γεννημένος στο Μιλγουόκι αμυντικός, και ο συμπαίκτης Ντεσμποντ Άρμστρονγκ έγιναν οι δύο πρώτοι Αφροαμερικανοί που συμπεριλήφθηκαν σε μια ομάδα των ΗΠΑ για Μουντιάλ, όταν συμμετείχαν στο τουρνουά του 1990.
Ο Μπανκς έκανε δύο εμφανίσεις σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, στις ήττες από Ιταλία (1-0) και Αυστρία (2-1), ενώ είχε συνολικά 36 εμφανίσεις με τις ΗΠΑ.
- «Το MTV ήταν σαν την Καμπούλ. Κορίτσια που έπιναν τεκίλα, υπάλληλοι που διακινούσαν κοκαΐνη, πυρκαγιές στα γραφεία»
- Χρέη στον ΕΦΚΑ: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι εισπρακτικές – Σ’ αναμμένα κάρβουνα οι μικροοφειλέτες
- Έτοιμοι για γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες, εντείνουν την πίεση στο Μαξίμου – Με τα τρακτέρ στα δικαστήρια Λάρισας σήμερα
- «Ζω από θαύμα για ακόμη μία φορά»: Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Άρης Μουγκοπέτρος
- Καλογερόπουλος: «Ήταν κόκκινη το μαρκάρισμα στον Τσικίνιο – Έπρεπε να δοθεί πέναλτι για χέρι του Ράτσιτς»
- Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
