Την ανασυγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, μολονότι αυτό είναι κάτι που δεν συνάδει με τους κανονισμούς, ζητά ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά και την παραίτηση της Κατερίνας Μάρκου.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μάρκου εξελέγη με Το Ποτάμι στην Β’ Θεσσαλονίκης, όμως στην συνέχεια προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία, με την οποία θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Την έδρα της καταλαμβάνει ο Νίκος Νυφούδης, δίνοντας στο Ποτάμι πέντε βουλευτές, οι οποίοι όμως τυπικά δηλώνουν ανεξάρτητοι.
Ωστόσο, βάσει των κανόνων του κοινοβουλίου, άπαξ και μία ΚΟ διαλυθεί απαιτούνται δέκα βουλευτές για την ανασυγκρότησή της, που σημαίνει πως Το Ποτάμι απέχει πέντε έδρες από το απαιτούμενο όριο.
Η κ. Μάρκου είναι η τρίτη βουλευτής της ΝΔ που παραιτείται σήμερα διότι έχει ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Είχαν προηγηθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας