
Τι αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το νέο GNTM;
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του GNTM
Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει στους τηελοπτικούς δέκτες και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μπορεί το GNTM να τέλειωσε τον περασμένο Δεκέμβρη, όμως τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει.
Oι δηλώσεις συμμετοχής στο GNTM, έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες ενώ και το κανάλι έχει κυκλοφορήσει σχετικό trailer που καλεί τις ενδιαφερόμενες να δηλώσουν συμμετοχή.
Ωστόσο, η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μέσω Instagram περισσότερες πληροφορίες για τον νέο κύκλο που θα παρακολουθήσουμε με την ίδια σύνθεση στην κριτική επιτροπή του πρώτου κύκλου (Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου).
Λίγο αργότερα πόσταρε ένα βίντεο από το πρόμο του GNTM, μαζί με το οποίο η Ηλιάννα Παπαγεωργίου έγραψε: «Ερχεται πολύ πιο σύντομα από όσο φανταζόσασταν».
Μένει να εξακριβώσουμε τις επόμενες ημέρες τι εννοούσε το μοντέλο για την reality εκπομπή του STAR.
- Περισσότερα από πέντε κιλά εκρηκτικών και 523 κροτίδες βρέθηκαν σε Μεσολόγγι και Πύργο – Συνελήφθησαν τρία άτομα
- Τι είπε ο Χεζόνια για Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και τον κόσμο στα γήπεδα: «Κάτι έχει αλλάξει…»
- Ευρώπη: Αυτά τα αεροδρόμια έχουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί το προσωπικό του να μην στοιχηματίζει για τον πόλεμο με το Ιράν
- «Τρέλα» στον κόσμο της Ράγιο Βαγιεκάνο για τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ
- Ηρώδειο: Ο Ιούνιος μεταμορφώνεται σε μήνα αποχαιρετισμού, πριν κλείσει το θέατρο – Οι εκδηλώσεις




