Ο «Πειραιάς Νικητής» παρουσιάζει τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους
Την Τετάρτη στις 7 και μισή στην αίθουσα Red 1925 του Γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης» ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο
Ο συνδυασμός του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, θα προχωρήσει στην παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στις 19.30 στην αίθουσα Red1925 του Γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης».
Στόχος του Γιάννη Μώραλη και των στελεχών του «Πειραιά Νικητή», είναι στις 26 Μαΐου, οι Πειραιώτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνης τους, προς την σημερινή δημοτική αρχή, ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014.
Το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» θα απαρτίζεται από άτομα με προσφορά στον Πειραιά, με γνώση και εμπειρία από την αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, η οποία θα επιφέρει σημαντικές και καθοριστικές αλλαγές στην εικόνα της πόλης και κυρίως θα συνεχίσει να βελτιώνει την καθημερινότητα των Πειραιωτών.
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ ανακοινώνει σχέδια για την πυρηνική αποτροπή
- Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν «με πρωτοφανές πλήγμα» – Και λέει ότι «θα αποτρέψει ίδρυση παλαιστινιακού κράτους»
- Βιολάντα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σημείο διαρροής προπανίου στο εργοστάσιο
- To Ιράν δημοσιεύει βίντεο επίδειξης δύναμης την ώρα που drone πετάει πάνω από το αεροπλανοφόρο
- Παρί – Ρεάλ Μαδρίτης 98-92: Έκαναν την έκπληξη οι Γάλλοι – Η βαθμολογία της Euroleague
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 28.01.2026]


