Συλλήψεις για πλαστογραφία πιστοποιητικών στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου
Πρόκειται για τρεις άνδρες και μια γυναίκα, όλοι αλλοδαποί, που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γερμανία και στην Ολλανδία
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.
Πρόκειται για τρεις άνδρες και μια γυναίκα, όλοι αλλοδαποί, που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γερμανία και στην Ολλανδία.
Η σύλληψη των τεσσάρων ατόμων, ηλικίας από 30-35 ετών, έγινε από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου μετά από αστυνομικό έλεγχο, κατά τον οποίον επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Πολωνίας και Ρουμανίας,προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λέσβος: «Έμφραγμα» στο λιμάνι της Μυτιλήνης από τους κτηνοτρόφους – Χωρίς οχήματα αναχώρησε το «Νήσος Σάμος»
- Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με Ζέλσον (vid)
- Η «Αποστολή» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης – Γεροντιδάκης, Κακούρης, Νούσιας απαγγέλλουν ποιήματα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ οριακά «υιοθέτησε» την Ντρου Μπάριμορ
- Τορούν 2026: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Καραλή (vid)
- Ρώμη: Ισχυρή έκρηξη με δύο σοβαρά τραυματίες – Τρεις πολυκατοικίες κατέρρευσαν


