Πανιώνιος: Τρέχει να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Μπέρι
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντέβιον Μπέρι για το εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΚ. Κανονικά ο Όστιν.
O Πανιώνιος συνεχίζει την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τους Κυανέρυθρους να θέλουν την νίκη, μετά από την ήττα που γνώρισαν από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.
Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από κήλη στη μέση. Μάλιστα, δεν θα προπονηθεί ούτε την Παρασκευή, με τη συμμετοχή του να κρίνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς θα δοκιμάσει αν θα μπορεί να αγωνιστεί, στην προθέρμανση του αγώνα, το Σάββατο.
Από εκεί και πέρα, ο Ντεμέτρικ Όστιν θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα σητν ΑΕΚ, καθώς επέστρεψε σε αγωνιστικό ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα.
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
