Η δακρυσμένη Δούρου και οι χειροκροτητές υπουργοί
Παρευρέθη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πλήθος υπουργών
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου για την περιφέρεια Αττικής παρεβρέθη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Η περιφερειάρχης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας παρείχε απόλυτη στήριξη στην Περιφερειάρχη Αττικής τόσο για το έργο της κατά την διάρκεια της θητείας της, όσο και για τη στάση της μετά τις φονικές καταστροφές που συγκλόνισαν τη χώρα.
Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία, αλλά τίτλος τιμής για εσένα, Ρένα».
Στην εκδήλωση βρέθηκαν πρόσωπα της κυβέρνησης αλλά και υποψήφιοι με τη Ρένα Δούρου, όπως το Τζέισον Αντιγόνη, και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Κόκκαλης.
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
- Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ και η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Μην τον αφήσεις να τα διαλύσει όλα»
- ΠΑΣΟΚ: Διχασμός στους «πράσινους» συνδικαλιστές για τα μάτια του Παναγόπουλου



