Ο Άντονι Χίκι του Ρεθύμνου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 23ης αγωνιστικής της Basket League, μετά το triple double που σημείωσε κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου
Πολυτιμότερος παίκτης της 23ης αγωνιστικής της Basket League αναδείχθηκε ο Άντονι Χίκι του Ρεθύμνου, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.
Ο Αμερικανός γκάρντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της κρητικής ομάδας, την οποία την οδήγησε στην νίκη κόντρα στους «θαλασσί» με 93-67.
Ο Χίκι σημείωσε το πρώτο τριπλ νταμπλ στο πρωτάθλημα, μετά από 18 χρόνια, μόλις σε 22 λεπτά συμμετοχής, με τον παίκτη του Ρεθύμνου να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 14 πόντους με 4/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα, ενώ παράλληλα μοίρασε 16 ασίστ και μάζεψε και 10 ριμπάουντ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.