Την ανακοίνωση της συμμετοχής του Σπύρου Δανέλλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το Ποτάμι, με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Σε αυτήν, η Σεβαστουπόλεως συγκρίνει μάλιστα τον βουλευτή Ηρακλείου με μια πρώην βουλευτή του κόμματος, την Κατερίνα Μάρκου, η οποία αποχώρησε από το Ποτάμι και βρίσκεται τώρα στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας.
«Χειρότερος και από την Μάρκου» αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού, συμπληρώνοντας ότι «τουλάχιστον αυτή δεσμεύτηκε ότι θα παραιτηθεί από την βουλευτική της έδρα όταν ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητά της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας