Ο Ντένις Επστάιν στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, έκανε το γύρισμα στον Καραμάνο και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαλέρμπ για το 1-0.
Με γκολ του Τάσου Καραμάνου η Λαμία προηγείται με 1-0 στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό ο Μπλάζιτς έκανε την κάθετη πάσα στον Επστάιν, αυτός γύρισε στον Καραμάνο και ο επιθετικός της Λαμίας με πλασέ την έστειλα στα δίχτυα του Μαλέρμπ για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, βρήκαν το γκολ που έψαχναν και πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ.
Μια πολύ ωραία συνεργασία από τους παίκτες του Μάκη Χάβου, ο οποίος είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να πετυχαίνει γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10άλεπτο.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.