Ποιος προπονητής προαλείφεται για τον πάγκο της Ρόμα
Η διοίκηση της Ρόμα βρίσκεται σε συζητήσεις με Ιταλό προπονητή θεωρώντας προσωρινή λύση τον τωρινό κόουτς της ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι
Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, η διοίκηση της Ρόμα ανακοίνωσε την απομάκρυνση του του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο από τον πάγκο του συλλόγου, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Παρόλα αυτά, οι Ρωμαίοι βρίσκονται σε αναζήτηση για τον επόμενο που θα διαχειριστεί την ομάδα, καθώς ο Ιταλός προορίζεται μονάχα ως προσωρινή λύση. Τα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι πρότινος ήταν πολλά, όμως φαίνεται πως οι «τζιαλορόσι» κατέληξαν σε αυτό του Αντόνιο Κόντε.
Ο 49χρονος παραμένει χωρίς δουλειά μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, όμως φαίνεται πως η παρουσία του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου ο Κόντε να μεταβεί στη Ρώμη το προσεχές καλοκαίρι, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξαιρετικό στάδιο. Παρότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, όλα συνηγορούν πως ο Ιταλός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα μετά και την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους το 2016.
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός, όλα τα εύσημα σε εσάς» (vid)
- Σέρρες: Άφαντος εδώ και 40 ημέρες 44χρονος – Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του
- Ιράν: Ο πόλεμος εισέρχεται στη δεύτερη εβδομάδα χωρίς σημάδια αποκλιμάκωσης – «Φρικτή νύχτα στην Τεχεράνη»
- Νέες ταινίες: Από τη Νύφη του Φρανκενστάιν στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν
- ΜακΚίσικ: «Είμαι 35, αλλά ποιον καλύτερο θα βρει ο Ολυμπιακός στην θέση μου;»
- Στενά Ορμούζ: Το μεγάλο «μπλόκο» στο πετρέλαιο – Το σχέδιο των 20 δισ.

