
Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της μόδας που θα δοκιμάσουμε την άνοιξη
Οι μεγαλύτερες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη φετινή ανοιξιάτικη σεζόν, για να ανανεώσετε τις καθημερινές σας εμφανίσεις με τον πιο στιλάτο τρόπο!
Η άνοιξη έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί με τη θερμοκρασία, αρχίζει σιγά- σιγά να ανεβαίνει και η διάθεσή μας, με τον άερα της ανανέωσης να φτάνει και στην γκαρνταρόμπα μας!
Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη φετινή ανοιξιάτικη σεζόν, προκείμενου να ενημερωθείτε κατάλληλα και να ανανεώσετε τις καθημερινές σας εμφανίσεις με τον πιο στιλάτο τρόπο.
Pastel
Τα παστέλ χρώματα διεκδικούν το δικό τους χώρο στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας, προσφέροντας ένα θηλυκό κι ρομαντικό αέρα στις καθημερινές σας εμφανίσεις.
Floral
Επειδή άνοιξη χωρίς λουλούδια δεν γίνεται, αν αγαπάτε αυτό το print, τώρα είναι η ιδανική εποχή προκειμένου να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεχωριστά «ανθισμένα» look.
Animal Prints
Η τάση αυτή συνεχίζει να μένει μαζί μας και αυτή τη σεζόν, βρίσκοντας πιο «δροσερούς» μα εξίσου στιλάτους τρόπους για να μας κάνει να ξεχωρίσουμε.
Neon χρώματα
Μία από τις πιο ανατρεπτικές τάσεις της φετινής άνοιξης, που εξαπλώνεται ταχύτατα στους κύκλους των fashionistas. Προσοχή στις υπερβολές…
Βολάν
Τα βολάν συνεχίζουν να χαρίζουν κίνηση και girly ύφος, σε πολλά από τα αγαπημένα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.
Biker Shorts
Ένα από τα πιο δυνατά trends με haters και lovers. Σε κάθε περίπτωση, τα bikers shorts θα τα δείτε φορεμένα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κατά τη διάρκεια της φετινής άνοιξης.
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία




