Ισχυρή έκρηξη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Ένας τραυματίας
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε υπαίθριο πάρκινγκ στη Γλυφάδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.
Την ώρα που οδηγός πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, προκλήθηκε ανάφλεξη, χωρίς ακόμη να είναι ξεκάθαρα τα αίτια.
Το αμάξι τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Αυτό που εξετάζεται είναι εάν υπήρξε εκρηκτικός μηχανισμός ή εάν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες το πολυτελές όχημα είχε αυστραλιανές πινακίδες.
Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που «σείστηκε ο τόπος», ενώ ενδεικτικό της σφοδρότητας είναι το γεγονός ότι τα συντρίμμια του οχήματος έχουν εκτοξευθεί σε απόσταση 150 μέτρων, στο αντίθετο ρεύμα.
Ακόμα δύο οχήματα έχουν υποστεί υλικές ζημιές κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άμεσα κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
#Πυρκαγιά σε οχήματα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 1, 2019
Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, όπως ενημερώνει η Υπηρεσία μέσω Twitter.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στα οχήματα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα Αττικής.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 1, 2019
- Λεωνίδας Βασιλικόπουλος: Από τους καλούς καπεταναίους
- Τραγωδία στην Ισπανία – Δίχρονο κοριτσάκι πέθανε από θερμοπληξία στο αυτοκίνητο
- Με το βλέμμα στη Σελήνη, ο Μασκ εκτοξεύει το αναβαθμισμένο Starship V3
- Ο αθλητικός νόμος, οι κανονισμοί που γίνονται «λάστιχο» και ο κοινός παρανομαστής της ΑΕΚ
- Ολοκληρώθηκε έργο οδικής ασφάλειας στην Κομοτηνή
- Το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα απειλεί τις σχέσεις Αθήνας – Κιέβου;


