Ο Νικολά Ντιγκινί δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Η συμμετοχή του Γάλλου επιθετικού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ν. Σμύρνης.
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Ο Νικολά Ντιγκινί, στη διάρκεια της προπόνησης, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και αποχώρησε. Αύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Εάν στην καλλιτεχνική κολύμβηση χωρούσαν οι ποδοσφαιρικοί όροι τότε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος έκανε μεταγραφή αεροδρομίου με την επιστροφή των τρίδυμων αδερφών Αλεξανδρή.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον πόλεμο ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν, τονίζοντας ότι μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη μόλις 700 μέτρα από το σπίτι του.
Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν οι παίκτριες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν, καθώς δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα για το Ασιατικό Κύπελλο.