Μπουτάρης : Δεν είναι πρόοδος η διάλυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
«Μόνο πρόοδος δεν μπορεί να θεωρηθεί η διάλυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενός καταξιωμένου διεθνώς ιδρύματος» τονίζει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.
Την αντίθεσή του στη συνένωση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, από την οποία θα προκύψει το νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, εκφράζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
«Μόνο πρόοδος δεν μπορεί να θεωρηθεί η διάλυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενός καταξιωμένου διεθνώς ιδρύματος, προσθέτοντας τμήματα σπουδών ΤΕΙ της Κεντρικής Μακεδονίας!», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Μπουτάρης.
«Η εξίσωση μεταπτυχιακών σπουδών στην αγγλική με εκείνες Τμημάτων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αδικεί τους φοιτητές και τη μετέπειτα πορεία τους. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να διεκδικήσει ηγετικό ρόλο σπουδών στη ΝΑ Ευρώπη αλλά με αυτές τις πρακτικές μάλλον θα αργήσει να το καταφέρει» προσθέτει.
(2/2)Η εξίσωση μεταπτυχιακών σπουδών στην αγγλική με εκείνες Τμημάτων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αδικεί τους φοιτητές και την μετέπειτα πορεία τους. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να διεκδικήσει ηγετικό ρόλο σπουδών στη ΝΑ Ευρώπη αλλά με αυτές τις πρακτικές μάλλον θα αργήσει να το καταφέρει.
(2/2)Η εξίσωση μεταπτυχιακών σπουδών στην αγγλική με εκείνες Τμημάτων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αδικεί τους φοιτητές και την μετέπειτα πορεία τους. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να διεκδικήσει ηγετικό ρόλο σπουδών στη ΝΑ Ευρώπη αλλά με αυτές τις πρακτικές μάλλον θα αργήσει να το καταφέρει.
— Ioannis Boutaris (@BoutarisIoannis) 7 Φεβρουαρίου 2019
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)






















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442