Μιλουτίνοφ: «Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι, πρέπει να αντιδράσουμε»
Ο Σέρβος ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα ματς.
Η βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα προκάλεσε κατήφεια και προβληματισμό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάναμε πολύ κακό ματς. Δεν είναι αυτός ο εαυτός μας. Πρέπει να αντιδράσουμε, να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Ξέραμε ότι θα μπει καλά ο αντίπαλος. Αλλά, δεν παίξαμε όπως σχεδιάσαμε.
Δεν νομίζω πως ήταν θέμα πίεσης. Μένουν πολλά ματς ακόμα. Δεν πιστεύω πως υπήρξε επιπλέον πίεση σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μια σκληρή ήττα. Πρέπει να δουλέψουμε και να αντιδράσουμε, για να παίξουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».
- Θέλει να πλήξει «πολύ σκληρά» το Ιράν «την επόμενη εβδομάδα», ανακοινώνει ο Τραμπ
- Τζέφρι Επσταϊν: Για πρώτη φορά ο πρώην πρίγκιπας Αντριου και ο Μάντελσον εμφανίζονται μαζί του σε φωτογραφία
- ΚΚΕ: Με πρόσχημα την κακοποίηση των παιδιών, προωθείται η παρακολούθηση των πάντων από την ΕΕ
- Ιράν: Τον «πρίγκιπα διάδοχο» Παχλαβί ευγνωμονεί ο Ζελένσκι – Συνάντηση στο Παρίσι
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει πετρελαϊκές υποδομές στην περιοχή μετά τις απειλές Τραμπ για τη νήσο Χαργκ
- Βολιβία: Ουρουγουανός βαρόνος ναρκωτικών, από τους πλέον καταζητούμενους, εκδίδεται στις ΗΠΑ