Μπλεξίματα για Ρονάλντο: Η αστυνομία του Λας Βέγκας ζητάει DNA του
Τα γεγονότα, τα οποία αρνείται πάντοτε ο CR7, χρονολογούνται από το 2009 και συνέβησαν ακριβώς στην αμερικανική μεγαλούπολη
Η αστυνομία του Λας Βέγκας διέταξε να υποβληθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε τεστ DNA, προκειμένου να συγκριθούν τα αποτελέσματα με τα ίχνη του γενετικού υλικού που βρέθηκαν στα ρούχα της γυναίκας, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική βία. Αυτό αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.
Το αίτημα -εξηγεί η εφημερίδα- έχει σταλεί πρόσφατα στις αρμόδιες ιταλικές δικαστικές αρχές. Η υπόθεση των εικαζόμενων καταχρήσεων ξανάνοιξε από την αστυνομία του Λας Βέγκας το περασμένο φθινόπωρο, όταν η Κάθριν Μαγιόργκα κατηγόρησε το αστέρι της Γιουβέντους για σεξουαλική βία.
Τα γεγονότα, τα οποία αρνείται πάντοτε ο CR7, χρονολογούνται από το 2009 και συνέβησαν ακριβώς στην αμερικανική μεγαλούπολη.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο παίκτης κατέβαλε στη γυναίκα 375.000 δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή της.
Μεταξύ των πιθανών αποδείξεων, στα χέρια των ανακριτών βρίσκεται το φόρεμα που φορούσε το φερόμενο θύμα το βράδυ του υποτιθέμενου περιστατικού βιασμού, στο οποίο βρέθηκαν ίχνη που δεν ανήκουν στην Μαγιόργκα.
- Τεχνητή νοημοσύνη: Τώρα που αντικαθιστά τους εργαζόμενους, μάλλον θα πρέπει να πληρώσει και φόρους
- LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet
- LIVE: Τσέλσι – Έβερτον
- Θρίλερ με την εξαφάνιση του 33χρονου ειδικευόμενου γιατρού στο Ηράκλειο
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπράιτον
- ΟΦΘ – Ολυμπιακός 8-25: Άνετα το «11×11» στο πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι»


