Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 38ο λεπτό κόντρα στη Λαμία, με τον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη.
Ο Έλληνας μέσος, πήρε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάννη, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Μπατή και τον Πούγγουρα στη συνέχεια της φάσης να μην μπορεί να σκοράρει εξ επαφής.
Δείτε την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο:
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Ο ποδοσφαιρικός θρύλος Πολ Γκασκόιν έξι μήνες μετά μίλησε με λεπτομέρειες για το δράμα που πέρασε: «Έχω κάνει 38 εγχειρήσεις και συνήθως δεν φοβάμαι, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά πανικοβλήθηκα»
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.