«Λίγο γλάσο ακόμα» από τον Σίμο Κακάλα
Ο Σίμος Κακάλας, μετά την τεράστια περσινή ΑΠΟΤΥΧΙΑ με το Greek Freak, έρχεται στις αρχές της νέας χρονιάς , να ρίξει γλάσο στις ζωές μας, από την δεύτερη Τρίτη του Γενάρη και για τέσσερις συνεχόμενες Τρίτες στο Faust Bar-Theatre-Arts.
Ο Σίμος Κακάλας, μετά την τεράστια περσινή ΑΠΟΤΥΧΙΑ με το Greek Freak, έρχεται στις αρχές της νέας χρονιάς , να ρίξει γλάσο στις ζωές μας, από την δεύτερη Τρίτη του Γενάρη και για τέσσερις συνεχόμενες Τρίτες στο Faust Bar-Theatre-Arts.
Λίγα λόγια για την παράσταση
Σε προβληματίζει η αποτυχία της αριστεράς; Αισθάνεσαι να μην έχεις φωνή σε μια Ευρώπη που καταρρέει; Τα χρήματά σου εξαφανίζονται/ κάνουν φτερά μόλις έρθουν στα χέρια σου; Το άγχος της καλύτερης επίδοσης καταποντίζει την ύπαρξη σου; Θες να ξαναβρείς το παιδί μέσα σου;
Υποσχόμαστε άμεση ανακούφιση σε ευχάριστο περιβάλλον από ικανούς και ακούραστους επαγγελματίες. Γιατί να πας αλλού; Έλα στο FAUST, 8 Ιανουαρίου η πρώτη εμφάνιση , ακολουθούν 15 , 22 & 29 Ιανουαρίου.
Έξτρα υπηρεσία: χαλαρώνοντας, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ακούγοντας τραγούδια που λατρέψατε , γελάσετε, ερωτευτήκατε, αλλά και μισήσατε.
Σίμος Κακάλας
Πλήκτρα/ πιάνο / ενορχηστρώσεις : Χρίστος Θεοδώρου
Κρουστά / Ντραμς : Ρόλη Γιαμοπούλου
Βιολί : Αγγελική Ποτήρη
Μπάσο : Πέτρος Κρεμυζάκης
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
- Δήμος Σερβίων: Πράσινο φως για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442