«Σηκώθηκε από το κρεβάτι ο Σουμάχερ και δεν είναι πια διασωληνωμένος»
Βελτίωση στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ υπάρχει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από βρετανικά ΜΜΕ.
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται στις 29 Δεκεμβρίου από την ημέρα που ο Μίχαελ Σουμάχερ υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Φόρμουλα 1 έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολλά αυτά τα χρόνια, καθώς η οικογένειά του έχει αποφασίσει να τον κρατήσει «προστατευμένο» και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Σύμφωνα, ωστόσο, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mirror», ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει δείξει αισθητή βελτίωση.
Σε τέτοιο σημείο ώστε ο Σουμάχερ να μην είναι πια καθηλωμένος στο κρεβάτι του, καθώς δεν χρειάζεται να είναι διασωληνωμένος.
Μπορεί έτσι να μετακινείται και σε άλλα δωμάτια της πολυτελούς βίλας του.
Σημειώνεται, επίσης, πως ο «Σούμι» αναμένεται να παρουσιαστεί σε φίλους και συγγενείς, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια όταν είχε το ατύχημα στις Άλπεις την ώρα που έκανε σκι, για τα 50α γενέθλια του στις 3 Ιανουαρίου 2019.
- Κακοκαιρία: Έως το βράδυ θα διαρκέσει η ισχυρή βροχή στην Αττική – Αναμένεται νερό δύο μηνών σε λίγες ώρες
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Ποζάρει με το νέο της a la garcon κούρεμα – Η μεγάλη αλλαγή στο look της
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Τι ισχύει για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άγιαξ: Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Σάκκαρη – Αντρέεβα 0-2: Ήττα και αποκλεισμός στο Australian Open
- Κακοκαιρία: Αναστέλλονται οι διανομές από eFood, Wolt και Box