Σπανούλης: «Νίκη ψυχολογίας, πρέπει να κάνουμε ακόμα πολλά»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φάνηκε χαρούμενος με τη νίκη και την πρόοδο της ομάδας το τελευταίο διάστημα, αλλά έδειξε πως παραμένει προσγειωμένος
Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ένα καλό ματς κόντρα στην Μπουντούτσνοστ με 17π και 4 ασίστ στα 23 σχεδόν λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Ολυμπιακός μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό δείχνει να ρολάρει καλύτερα και πέτυχε τρεις σερί νίκες με τελευταία τη σημερινή επί των Μαυροβούνιων.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας και στη νίκη που δίνει ψυχολογία ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα για ακόμα περισσότερη δουλειά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Σπανούλη στην κάμερα της NOVA:
«Νομίζω πως τις τελευταίες επτά – δέκα μέρες παίζουμε καλύτερα. Αντιδράσαμε, προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας. Πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμα. Είναι σημαντικό να νικάς, σου δίνει ψυχολογία για να συνεχίσεις».
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]
- Μαρσέιγ – Λίβερπουλ 0-3: Διπλό στη Μασσαλία και τετράδα για τους Reds
- Μπάγερν-Ουνιόν 2-0: Οι Γερμανοί «αγκάλιασαν» τη δεύτερη θέση με υπογραφή Χάρι Κέιν
- Αταλάντα – Μπιλμπάο 2-3: «Ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης η ομάδα του Βαλβέρδε
- Ρούτε: Διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ «θα είναι στο πλευρό» των ΗΠΑ
- Δημοσκόπηση: Η «επιρροή» του Αλέξη Τσίπρα στους δυνητικούς ψηφοφόρους του «κόμματος Καρυστιανού»


