
Ερευνα σε γνωστά ενεχειροδανειστήρια για «ξέπλυμα» κλοπιμαίων
Ανάμεσα στους ερευνηθέντες είναι και γνωστός επιχειρηματίας με τηλεοπτική παρουσία. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μιλούν για ισχυρό πλήγμα στις συμμορίες που ληστεύουν σπίτια αλλά και σε τμήμα της "γεωργιανής μαφίας"
Γνωστά ενεχυροδανειστήρια στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ για “ξέπλυμα” κλοπιμαίων από σπίτια. Επιχείρηση τουλάχιστον 280 αστυνομικών σε Αττική κι επαρχία.
Τουλάχιστον 280 αστυνομικοί φέρεται να συμμετέχουν σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ που κατευθύνει το τελευταίο διήμερο η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής ΑττιΚής για την εξάρθρωση συμμορίας τουλάχιστον 15-20 αλλοδαπών ληστών σπιτιών που συνεργάζονταν με υπεύθυνους ενεχυροδανειστηρίων στην Αθήνα αλλά και σε επαρχιακές πόλεις, για να διοχετεύουν τα κλοπιμαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους ερευνηθέντες είναι και γνωστός επιχειρηματίας με τηλεοπτική παρουσία. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μιλούν για ισχυρό πλήγμα στις συμμορίες που ληστεύουν σπίτια αλλά και σε τμήμα της “γεωργιανής μαφίας” που προχωρά σε αυτή την εγκληματική δραστηριότητα.
Σημειώνεται ότι η ίδια αστυνομική υπηρεσία και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου είχαν προχωρήσει το 2016 και στην εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος των Ρομά που είχαν διαπράξει περισσότερες από 500 επιδρομές σε σπίτια της Αθήνας κι οι οποίοι επίσης συνεργάζονταν με κοσμηματοπωλεία κι ενεχυροδανειστήρια.
- Ιράν: Καταγγέλλει στον ΟΗΕ τη «σοβαρή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας του» από τις ΗΠΑ
- «Στο γήπεδο» του Ιράν «βρίσκεται η μπάλα», δηλώνει ο Βανς
- Ειρηνικός Ωκεανός: 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί

