Πενήντα εννέα άτομα έχουν συλληφθεί έως τώρα στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες, για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων που έκαναν συστηματικά λαθρεμπόριο χρυσού, τον οποίο διοχέτευαν στο εξωτερικό.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων.

Σημειώνεται, ότι εκτός από τις 59 συλλήψεις, έχουν κατασχεθεί ποσότητες χρυσού και ασημιού, καθώς και όπλα, μεγάλα χρηματικά ποσά και πλήθος χρυσαφικών.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου με τη συνδρομή υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και της ΕΚΑΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 280 αστυνομικοί φέρεται να συμμετέχουν σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που κατευθύνει το τελευταίο διήμερο η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Βορειοανατολικής   ΑττιΚής για την εξάρθρωση συμμορίας τουλάχιστον 15-20 αλλοδαπών ληστών σπιτιών  που συνεργάζονταν με υπεύθυνους ενεχυροδανειστηρίων στην Αθήνα αλλά και σε επαρχιακές πόλεις, για να διοχετεύουν τα κλοπιμαία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο