Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ερευνα σε γνωστά ενεχειροδανειστήρια για «ξέπλυμα» κλοπιμαίων

Ερευνα σε γνωστά ενεχειροδανειστήρια για «ξέπλυμα» κλοπιμαίων

Ανάμεσα στους ερευνηθέντες είναι και γνωστός επιχειρηματίας  με τηλεοπτική παρουσία. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μιλούν για ισχυρό πλήγμα στις συμμορίες που ληστεύουν σπίτια αλλά και σε τμήμα της "γεωργιανής μαφίας"

Γνωστά ενεχυροδανειστήρια στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ για «ξέπλυμα» κλοπιμαίων από σπίτια. Επιχείρηση τουλάχιστον 280 αστυνομικών σε Αττική κι επαρχία.

Τουλάχιστον 280 αστυνομικοί φέρεται να συμμετέχουν σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ που κατευθύνει το τελευταίο διήμερο η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Βορειοανατολικής   ΑττιΚής για την εξάρθρωση συμμορίας τουλάχιστον 15-20 αλλοδαπών ληστών σπιτιών  που συνεργάζονταν με υπεύθυνους ενεχυροδανειστηρίων στην Αθήνα αλλά και σε επαρχιακές πόλεις, για να διοχετεύουν τα κλοπιμαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους ερευνηθέντες είναι και γνωστός επιχειρηματίας  με τηλεοπτική παρουσία. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μιλούν για ισχυρό πλήγμα στις συμμορίες που ληστεύουν σπίτια αλλά και σε τμήμα της «γεωργιανής μαφίας» που προχωρά σε αυτή την εγκληματική δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι η ίδια αστυνομική υπηρεσία και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου είχαν προχωρήσει το 2016 και στην εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος των Ρομά που είχαν διαπράξει  περισσότερες από 500 επιδρομές σε σπίτια της Αθήνας κι οι οποίοι επίσης συνεργάζονταν με κοσμηματοπωλεία κι ενεχυροδανειστήρια.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024