Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο έπεσε σε περίφραξη σπιτιού – Στο νοσοκομείο ο οδηγός
Στις 6.15 το πρωί, λεωφορείο του ΟΑΣΘ, το οποίο βρισκόταν στον δρόμο Θεσσαλονίκης - Πανοράματος, στο ύψος του Κολλεγίου Ανατόλια, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα και στη συνέχεια σε περίφραξη οικίας
Ατύχημα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ σημειώθηκε στις 06:15 σήμερα στη λεωφόρο Τζων Κέννεντυ, στην άνοδο για το Πανόραμα, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.15 το πρωί, λεωφορείο του ΟΑΣΘ, το οποίο βρισκόταν στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Πανοράματος, στο ύψος του Κολλεγίου Ανατόλια, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα και στη συνέχεια σε περίφραξη οικίας.
Όπως αναφέρει το voria.gr , από το πρόσκρουση δεν τραυματίστηκε κάποιος επιβάτης, ωστόσο ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του και έχει υποστεί ελαφριά κάκωση μέσης.
Το όχημα βρίσκεται ακόμη ακινητοποιημένο στο σημείο, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ωστόσο επιχειρούν κλιμάκια της Τροχαίας για να βοηθήσουν στην κυκλοφορία.
- Χαμός και βανδαλισμοί σε γήπεδο στην Ινδία: «Ο Μέσι ήρθε μόνο για 10 λεπτά…» (pics)
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι δεν θα συμμετέχουν, τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Πίτερ Γκριν: Πέθανε ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του «κακού» στο Pulp Fiction και τη «Μάσκα»
- Κλειστά χαρτιά από τον Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού
- Αγρότες: Όλα τα βλέμματα στη Νίκαια – Σε εξέλιξη το συντονιστικό των αγροτών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση

