Έξαλλος ο Μελισσανίδης στα Σπάτα

Χείμαρρος ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τα έψαλε στους παίκτες της ομάδας μετά και την κάκιστη εμφάνιση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, μετά την άθλια εμφάνιση και την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-1). Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας εξοργισμένος μετά την απογοητευτική εικόνα των Κιτρινόμαυρων κόντρα στα Καναρίνια.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδος τα «έχωσε» αρχικά στους ποδοσφαιριστές, αναφέροντάς τους πως δεν κοιμήθηκε το βράδυ με αυτά που είδε, εξοργισμένος κι απογοητευμένος με την θλιβερή εικόνα που παρουσίασαν. Παράλληλα έβαλε τις φωνές και σε όσους θεωρεί συνυπεύθυνους για την χθεσινή εικόνα, ενώ από τον… εξάψαλμο δεν γλύτωσε ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο «Τίγρης» κατέστησε σαφές ότι στηρίζει απόλυτα αυτό που είπε χθες ο προπονητής της ομάδας, αναφορικά με τις εκκαθαρίσεις παικτών που απαιτείται να γίνουν, έτσι ώστε να αγωνίζονται αυτοί που έχουν κίνητρο και πάθος να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ας παίζουν και οι μικροί, αρκεί να τα δίνουν όλα από εδώ και πέρα»!

Κλείνοντας τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή αλλά και ότι θα γίνει ό,τι απαιτείται ώστε η ΑΕΚ να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

ΚΚΕ: Οι διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι οι σχέσεις με την Τουρκία «δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές» είναι αυταπόδεικτα ψευδείς

Το δίλημμα δεν είναι ούτε "Μητσοτάκης ή χάος", ούτε "Μητσοτάκης ή κάποιος συνεχιστής της πολιτικής του", αλλά αν ο λαός θα αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική ακόμα πιο αποφασιστικά, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ αναφέρει ο Περισσός

Σύνταξη

Super Bowl σε δύο μέτωπα: Kid Rock vs Bad Bunny στον νέο πολιτισμικό πόλεμο των ΗΠΑ

Η Turning Point USA στήνει εναλλακτικό halftime show με τον Kid Rock απέναντι στον Bad Bunny, μετατρέποντας το Super Bowl σε πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στην ποπ κουλτούρα και την πολιτική ατζέντα του MAGA

Ευγενία Κοτρώτσιου
Ευγενία Κοτρώτσιου

Κλέιτον: «Ανυπομονώ να νιώσω την καυτή ατμόσφαιρα του κόσμου του Ολυμπιακού» (vid)

Πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του και ανυπόμονος να ζήσει την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του, δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Κλέιτον, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων».

Σύνταξη

Μουντιάλ 2026: Ο Ινφαντίνο «νομιμοποιεί» Ρωσία και Ισραήλ για να ικανοποιήσει το… μεγάλο αφεντικό

Ο Τζιάνο Ινφαντίνο και η FIFA είναι έτοιμοι να ξεπλύνουν Ρωσία και Ισραήλ, προκειμένου να αποφύγουν τις άβολες συζητήσεις που εμπλέκουν τις ΗΠΑ και την ομαλή διεξαγωγή του Μουντιάλ.

Άκης Στρατόπουλος
Άκης Στρατόπουλος
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007