Σιάκαμ και ΜακΚόλουμ οι κορυφαίοι της εβδομάδας
Ο φόργουορντ των Ράπτορς και ο γκαρντ των Μπλέιζερς ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε σε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια αντίστοιχα για το NBA
Οι Τορόντο Ράπτορς είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή (12-1) και την εβδομάδα που μας πέρασε είχαν τρεις νίκες στα τρία ματς που κλήθηκαν να δώσουν. Κατά την περίοδο αυτή, ο Πασκάλ Σιάκαμ ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες κερδίζοντας με τις επιδόσεις του το βραβείο του Παίκτη της Εβδομάδας.
Ο φόργουορντ των Ράπτορς είχε 20 πόντους ανά ματς, σουτάροντας με το απίστευτο 72.4%, ενώ κατέβαζε κατά μέσο όρο 4.3 ριμπάουντ.
Από την άλλη έχουμε τους Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς που και αυτοί με τη σειρά τους τα πηγαίνουν περίφημα στη Δυτική Περιφέρεια και βρίσκονται δεύτεροι πίσω μόνο από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με ρεκόρ 10-3.
Την εβδομάδα που μας πέρασε πέτυχαν και αυτοί τομ απόλυτο νικώ στα τρία ματς που έδωσαν με τον γκαρντ, Έρικ ΜακΚόλουμ, να κατακτά το βραβείο του Παίκτη της Εβδομάδας.
Ο ΜακΚόλουμ ήταν αυτό που κινούσε τα νήματα πετυχαίνοντας 25.7 πόντους (50.8% στα σουτ), ενώ παράλληλα κατέβαζε κατά μέσο όρο 4.3 ριμπάουντ και μοίραζε 3 ασίστ ανά ματς.
- BHMAGAZINO: O συλλέκτης, η ολόχρυση Αντέλ και η Γροιλανδία
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Αναντολού Εφές: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (pic)
- Short-Term Rentals Enter a Phase of Maturity in Greece and Europe
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος