![Κατέρρευσε γέφυρα σε κεντρικό σημείο της Καβάλας [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/11/4abd1463de53c4b3aac27c0129a9baa4_XL.jpg)
Κατέρρευσε γέφυρα σε κεντρικό σημείο της Καβάλας [Εικόνες]
Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου υπογραμμίζουν ότι το συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας δεν άντεξε το βάρος του γερανοφόρου οχήματος που διέρχονταν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα από την κατάρρευση γέφυρας, νωρίς σήμερα το απόγευμα, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του οδικού δικτύου μέσα στην πόλη της Καβάλας.
Η γέφυρα, μπροστά από το παλιό νοσοκομείο που αποτελεί τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο ρεύμα εξόδου από την Καβάλα προς την Ξάνθη, κατέρρευσε κυριολεκτικά λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, εγκλωβίζοντας ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο και ένα γερανοφόρο αυτοκίνητο μαζί με τους οδηγούς τους, χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν, ενώ τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν μπόρεσαν να φρενάρουν την τελευταία στιγμή και έτσι να μην προκληθεί ατύχημα.
Η κυκλοφορική συμφόρηση που προκλήθηκε από το ατύχημα ήταν πολύ μεγάλη έως ότου επέμβει η Τροχαία και ρυθμίσει την εκτροπή της κυκλοφορίας σ’ ένα τμήμα του οδικού δικτύου που καθημερινά συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων όλων των τύπων, καθώς αποτελεί βασική οδική αρτηρία της ανατολικής εισόδου και εξόδου της πόλης της Καβάλας.
Πριν από τρία χρόνια η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας είχε προχωρήσει σε μικρής κλίμακας εργασίες συντήρησης στις ενώσεις των αρμών, χωρίς ωστόσο ποτέ να τεθεί κανέναν θέμα επικινδυνότητας της.
Πάντως, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου υπογραμμίζουν ότι το συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας δεν άντεξε το βάρος του γερανοφόρου οχήματος που διέρχονταν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό

