Αντιμέτωπη με την επιβολή προστίμου ύψους 20 εκατ. ευρώ είναι η Μίλαν για παραβίαση του financial fair play, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, La repubblica. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η παραβίαση του financial fair play λίγο έλειψε να κοστίσει στους ροσονέρι τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά τελικά η ιταλική ομάδα είχε καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση στο CAS.
Αυτό που χρήζει ιδιαίτερης μνείας είναι ότι η ιταλική εφημερίδα θεωρεί βέβαιο πως η Μίλαν θα βγάλει από τα ταμεία της 20 εκατ. ευρώ και ότι δεν θ’ αποφύγει το πρόστιμο από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους