Τον κόσμο του για ο sold out στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ευχαρίστησε ο Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, τονίζοντας παράλληλα οι φίλοι του «τριφυλλιού» να μην απαντήσουν στις προκλήσεις.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για ακόμα μία φορά τους φιλάθλους της, που εξάντλησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό (9/11, 21.00) αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους προς την ομάδα.
Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης απέναντί τους, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, υπενθυμίζει πως δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα.
Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο και παράλληλα θα την προστατεύσει δίνοντας βάση στα κάτωθι:
Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.
Μην προμηθευτείτε εισιτήριο από κάποιον «τρίτο». Πέραν του ότι είναι παράνομο, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Βλέπετε, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την «δίψα» των φιλάθλων να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα πουλώντας πλαστά εισιτήρια. Ο νόμος είναι αυστηρός τόσο για τον «θύτη» (αυτόν που πουλάει πλαστό εισιτήριο, ή μεταπουλά το δικό του), όσο και για το «θύμα» (εκείνον που το αγοράζει).
Οι Θύρες θα ανοίξουν 2.5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18:30). Γι’ αυτό ελάτε από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους.
Καθίστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας!
Παιδιά ηλικίας άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο!
Μην απαντήσετε σε προκλήσεις! Αποφύγετε τη χρήση λέιζερ και οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα φίλαθλα και Παναθηναϊκά ιδεώδη. Στηρίξτε τους αθλητές μας μόνο με τη φωνή».
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.