Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» του Χασάν
σκόρερ του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, Αχμέντ Χασάν ξεπέρασε νωρίτερα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή φυσικής κατάστασης των ερυθρόλευκων, Χρήστο Μουρίκη και τον γυμναστή Ζαχαρία Πασχαλίδη για την ταχύτατη αποκατάσταση του.
Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη με σκόρερ τον Χασάν, ο οποίος έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στους ερυθρόλευκους. Ο Αιγύπτιος επιθετικός ταλαιπωρούνταν τις προηγούμενες μέρες από τραυματισμό, όμως με τη βοήθεια του τεχνικού επιτελείου της ομάδας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σε χρόνο-ρεκόρ, ξεπερνώντας πλήρως τη θλάση που είχε υποστεί.
Ο Χασάν μάλιστα με ανάρτηση του στο Instagram, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους δύο ανθρώπους που τον βοήθησαν περισσότερο από τον καθένα για την ταχύτατη αποκατάσταση του. Πρόκειται για το προπονητή φυσικής κατάστασης των ερυθρόλευκων, Χρήστο Μουρίκη και τον γυμναστή αποκατάστασης, Ζαχαρία Πασχαλίδη, τους οποίους ο Αιγύπτιος φορ ευχαρίστησε με έναν ξεχωριστό τρόπο μέσα από τα social media.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Χασάν στις φωτογραφίες που δημοσίευσε: «Ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ σε αυτούς τους καταπληκτικούς επαγγελματίες (Χρήστο και Ζαχαρία) που δουλέψαμε σκληρά μετά τον τραυματισμό μου και μέσα σε 16 μέρες με βοήθησαν να επιστρέψω από έναν τραυματισμό που φυσιολογικά παίρνει τρεις με τέσσερις βδομάδες».
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αιγύπτιος στο Instagram:
https://www.instagram.com/p/BpyqUpHBJWJ/?utm_source=ig_embed
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Στη Σόφια για να «κλειδώσει» την πρωτιά ο Ολυμπιακός – «Τελικός» στη Roig Arena για τον Παναθηναϊκό με τη Βαλένθια
- Έλειπε ο Γουεμπανιάμα, «χόρευε» ο Φοξ για τους Σπερς (vids)
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442