Αρνητικό ρεκόρ 85 χρόνων για Μίλαν
Η Μίλαν δέχτηκε ακόμη ένα γκολ στη εντός έδρας νίκη της επί της Τζένοα (2-1), ισοφαρίζοντας ένα αρνητικό ρεκόρ που κρατούσε από το 1933
Οι «ροσονέρι» μπορεί να κέρδισαν 2-1 την Τζένοα και να ανέβηκαν στην 4η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, με το γκολ που δέχτηκαν ωστόσο, ισοφάρισαν μία αρνητική επίδοση που κρατούσε 85 χρόνια.
Και αυτό γιατί με το τέρμα που δέχτηκαν από τους «ροσομπλού» έφτασαν τα 10 συνεχόμενα παιχνίδια που δέχονται γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα, από την εκκίνηση του μέχρι και χθες, κάτι που είχε να συμβεί από την σεζόν 1932-1933.
Παράλληλα η Μίλαν είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, ενώ η τελευταία φορά που δεν δέχτηκε γκολ ήταν στις 15 Απριλίου, στην εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Νάπολι.
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ
- Οργή Καραπαπά για διαρροές ορισμών: «Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και όλη η ΕΠΟ» – pics
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα – Μέσα ο Γκραντ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442