Επίσημο: Τέλος ο Λοπετέγκι από τη Ρεάλ, υπηρεσιακός ο Σολάρι
Ο Ισπανός τεχνικός μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σαντιάγκο Σολάρι να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.
Ηταν δεδομένο, μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα (5-1), ωστόσο, πλέον είναι και επίσημο. Ο Ζουλέν Λοπετέγκι από το βράδυ της Δευτέρας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σαντιάγκο Σολάρι να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή. Ο Αργεντινός, που είχε τιμήσει τα χρώματα της Βασίλισσας και ως ποδοσφαιριστής τη πενταετία 2000-2005, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τη Ρεάλ στο δρόμο των επιτυχιών, έως ότου βρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λοπετέγκι.
«Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να τερματιστεί η συνεργασία με τον προπονητή, Ζουλέν Λοπετέγκι. Η απόφαση πάρθηκε τη δεδομένη στιγμή, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, όσο οι στόχοι της φετινής περιόδου είναι ακόμα εφικτοί. Το διοικητικό συμβούλιο θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία ανάμεσα στην ποιότητα της ομάδας και τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν. Ευχαριστούμε τον Λοπετέγκι και τους βοηθούς του για την προσπάθειά και τη δουλειά τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Προσωρινά χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Σαντιάγκο Σολάρι», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ρεάλ.
Ο Λοπετέγκι έκατσε στον πάγκο της Ρεάλ σε 14 ματς, στα οποία είχε απολογισμό 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, με τελευταία αυτή στο Καμπ Νου από τη «μισητή» Μπαρτσελόνα με 5-1. Η ήττα που ουσιαστικά έβαλε τέλος στη συνεργασία του Ισπανού με τους Μαδριλένους, οι οποίοι πλέον ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
O Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς ανέλαβε την πλήρη ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου για να μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες στίβου.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στους εκπρόσωπους του Τύπου στη Media day του Ολυμπιακού για το ματς με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ (16/12) και υπογράμμισε την ανάγκη επιστροφής στις νίκες.
Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ανάγκη από σοβαρή και στοχευμένη ενίσχυση τον Ιανούαριο, όχι μόνο για το αγωνιστικό σκέλος. Ενώ οι συνεντεύξεις πρώην παικτών του Τριφυλλιού ανέδειξαν ένα αθέατο πρόβλημα.