Ουζουνίδης: «Μην μας παρασύρει το 4-0, ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως η απόδοση της ομάδας του στο πρώτο μέρος δεν ήταν αυτή που ήθελε

Ξέρει ότι ένα τέτοιο σκορ σε ματς με τον Αρη θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ ψυχολογικά. Αλλά δεν θέλει να παρασύρεται. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επανέλαβε στην συνέντευξη Τύπου ότι στέκεται πολύ στο κακό πρώτο 45λεπτο στο ΟΑΚΑ και καλεί άπαντες να ξεχάσουν το ευρύ σκορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για το τι άλλαξε στο ημίχρονο: «Είχαμε πολλά προβλήματα. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και προηγήθηκαμε πολύ νωρίς, δεν κάναμε τίποτα από όσα θέλαμε. Δεν πιέζαμε καθόλου καλά μπροστά, δεν πήραμε τις μέσα πάσες, δεν πιέζαμε και τους επιθετικούς, οπότε τρέχαμε συνέχεια πίσω από τον αντίπαλο. Άρα είχαμε περισσότερη νευρικότητα, πουλούσαμε την μπάλα. Σίγουρα επηρέασαν και οι πολλές αλλαγές σε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο τα αλλάξαμε, νικήσαμε εύκολα αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το σκορ ή να μείνουμε στα καλά. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ άσχημη, δεν το περίμενα και θα πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό γιατί ακολουθούν δύσκολα ματς. Θα πρέπει να είμαστε καλά για 90 λεπτά και όχι για 45».

Για τη βελτίωση της ομάδας φέτος στις στημένες φάσεις, αμυντικά και επιθετικά: «Το αμυντικό κομμάτι είναι η συγκέντρωση και οι τοποθετήσεις των παικτών. Στο επιθετικό παίζει πάντα ρόλο το χτύπημα. Ήταν καλά τα χτυπήματα και από εκεί και πέρα με τον Πόνσε και τον Οικονόμου μπορούμε να κάνουμε τις φάσεις. Σε πολλά παιχνίδια κάνουμε αυτά που ζητάμε στις στημένες φάσεις, σε άλλες όχι».

Για τον Μπογέ: «Ήταν ευκαιρία να ξεκινήσει σήμερα και να πάρει ρυθμό. Θέλουμε να τον φέρουμε γρήγορα κοντά στην ομάδα αλλά πάντα με προσοχή. Ηταν μια καλή ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσω σήμερα. Το έχω ξαναπεί ότι δεν έχω αμφιβολία για την ποιότητα του, θέλω απλά να προσαρμοστεί στην ομάδα. Θέλει δουλειά ακόμη στο στυλ παιχνιδιού που θέλουμε αλλά βγάζει ποιότητα».

Για την αντίδραση του Μάνταλου στην πρώτη κλωτσιά: «Θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι, αλλά ήταν και κακό χτύπημα. Ο Πέτρος προέρχεται και από δύο σοβαρούς τραυματισμούς βέβαια. Αλλά θα πρέπει να αντιδρούμε καλύτερα».

Για το τι κρατάει από όσους έπαιξαν: «Πρώτη φορά έπαιξαν μαζί Οικονόμου-Τσόσιτς. Πίσω έχουμε τέσσερις πολύ καλούς παίκτες, μπορώ να χρησιμοποιήσω τους πάντες. Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλος είχαν κυρίως ψυχολογική κούραση. Στην άμυνα αλλάζω συνέχεια, δεν είναι κάτι που με προβληματίζει. Είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα και ο Χουλτ, ο Αλεφ ήταν μια καλή ευκαρία να παίξει σήμερα. Τους έχω εμπιστοσύνη. Περίμενα ότι δε θα είχαμε σήμερα τους αυτοματισμούς των προηγούμενων παιχνιδιών αλλά πρέπει να τους έχουμε όλους ετοιμοπόλεμους για τη συνέχεια. Ηξερα ότι δε θα βγουν όλα από την αρχή, αν και δεν περίμενα τόσο κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Εχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας, έχουμε καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, δεν με προβληματίζει κάτι».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ νίκησε στο πρώτο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι: «Είναι σημαντικό. Κοιτάξτε, όταν θα κάνουμε σωστά αυτά που μπορούμε, τότε μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Το άδειο γήπεδο όμως, όπως και να το κάνουμε, επηρεάζει. Αν υπήρχε ο κόσμος δε θα ήμασταν τόσο κακοί για τόση διάρκεια στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό και να νικήσουμε τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Δεκαπέντε νεκροί ανθρακωρύχοι μετά από ρωσικό πλήγμα στην Ουκρανία - Δύο νεκροί στη Ρωσία από ουκρανικό drone

Ουκρανία και Ρωσία συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις - Δείτε φωτογραφίες από το ρωσικό πλήγμα στην περιοχή του Ντνιπροπετρόφσκ

Σύνταξη

Τεχνητή νοημοσύνη στην εργασία: Η σκληρή αλήθεια είναι ότι βλάπτει – Και όχι γιατί απειλεί τις θέσεις μας

Οι εργαζόμενοι στρέφονται όλο και περισσότερο στην τεχνητή νοημοσύνη. Και αναζητούν σε chatbots καθοδήγηση και συντροφικότητα. Αλλά αυτά επιδίδονται σε κολακείες και κακό coaching.

Αρχοντία Κάτσουρα
Αρχοντία Κάτσουρα

Όντως; Η Νίκολα Πελτζ λαμβάνει ένα εκατομμύριο δολάρια τον μήνα από τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της;

Η Νίκολα Πελτζ, σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ, βρίσκεται και πάλι στα πρωτοσέλιδα, αυτή τη φορά λόγω φημών σχετικά με το πόσο γενναιόδωρος μπορεί να είναι ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της.

Σύνταξη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί υπό την επήρεια μέθης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άντρες ηλικίας 43 και 37 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρωινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη Νεάπολη και το Ωραιόκαστρο αντίστοιχα, να οδηγούν έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλης

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007