Ο Ζουλέν Λοπετέγκι πηγαίνει στο el clasico, που ίσως κρίνει και το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να έχει τον Ντάνι Καρβαχάλ στη διάθεσή του. Αυτή είναι μία σημαντική απουσία για τη «Βασίλισσα», ωστόσο ο Μαρσέλο που αναμενόταν επίσης να απουσιάσει, βρίσκεται στους 22 της αποστολής που δήλωσε ο Βάσκος προπονητής της Ρεάλ.
Στη λίστα του Λοπετέγκι, που «καίγεται» για νίκη στο ντέρμπι με τους «μπλαουγκράνα», βρίσκονται οι:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.