
Με Μουρίνιο στο ντέρμπι με την Τσέλσι η Γιουνάιτεντ
Έγινε αποδεκτό από την FA το αίτημα του Μουρίνιο να πάρει παράταση η εκδίκαση της ποινής του - Κανονικά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι το Σάββατο 20/10
Στην άκρη του πάγκο του θα βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρινίο για το σαββατιάτικο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε, όπως ήταν λογικό, παράταση από την αγγλική ομοσπονδία για την εκδίκαση της ποινής του για τα υβριστικά σχόλια του μετά από το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Νιουκάστλ, με το αίτημα του να γίνεται αποδεκτό. Ως εκ τούτου θα βρίσκεται κανονικά στο πάγκο για το ματς με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.
Πλέον, η εκδίκαση της υπόθεσής του έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη (24/10) στις 18:00.
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων
- Τραγωδία στην Kίνα: Τέσσερις νεκροί και 90 εγκλωβισμένοι σε ανθρακωρυχείο
- Η δυτική Ευρώπη μπροστά σε ένα –ακόμα- πολύ ζεστό καλοκαίρι – Υψηλές θερμοκρασίες για Μάιο
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 τραυματίες από πυρκαγιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στο Στάτεν Άιλαντ
- Ο Τραμπ συναντήθηκε με κορυφαίους συμβούλους για το Ιράν – Σκέφτεται την επιστροφή στον πόλεμο
- Μαλεντόν: «Είμαστε λαβωμένοι, αλλά όχι νεκροί – Έξτρα κίνητρο οι τραυματισμοί για νίκη στον τελικό»

