Συνελήφθη για ληστεία ο «δεμένος» αστυνομικός στη Νίκαια
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του σε ανάλογες υποθέσεις τα τελευταία δύο χρόνια
Για ληστεία κατά συναυτουργία συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής ο αστυνομικός, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και κρατήθηκε όμηρος από ομάδα Πακιστανών στη Νίκαια.
Ηδη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του σε ανάλογες υποθέσεις τα τελευταία δύο χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης άγρια χτυπημένος και δεμένος ε σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένουν Πακιστανοί.
Ομως, από την έρευνα που προέκυψε -με βάση και καταθέσεις περιοίκων- φέρεται να αναδείχθηκαν στοιχεία ότι ο 34χρονος αστυνομικός που υπηρετεί ως οδηγός στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ μαζί με τρία ακόμη άτομα (όλοι φορούσαν κουκούλες κλπ.) εφόρμησαν στην κατοικία των Πακιστανών κι, αφού τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά και τους φίμωσαν, τους άρπαξαν ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που βρίσκονταν σε αυτό.
Μάλιστα, στον φάκελο της υπόθεσης υπάρχει κατάθεση περιοίκου που άκουσε τους ληστές των Πακιστανών να αναρωτιούνται «αν πήραν όλα τα πράγματα ή αν άφησαν κάτι πίσω τους».
Διαβάστε επίσης:
Νίκαια: Σε ομάδα που λήστευε αλλοδαπούς ανήκε ο «δεμένος» αστυνομικός
- Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κρύβεται σε μυστική τοποθεσία, επικοινωνεί μέσω δικτύου αγγελιοφόρων
- Ακτή Ελεφαντοστού: Οκτώ νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στην Αμπιτζάν
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος



