Επεισόδιο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή των Αρχανών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patris.gr, δύο παρέες νεαρών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να βγάλει όπλο και να πυροβολεί τουλάχιστον τέσσερις φορέε.
Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο επικράτησε αναστάτωση με τους κατοίκους της περιοχής να ενημερώνουν τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι αναζήτησαν τους νεαρούς καθώς και τους κάλυκες προκειμένου να διαπιστωθεί το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης μία σφαίρα φαίνεται να εξοστρακίστηκε και να καρφώθηκε σε καρέκλα οικίας α’ ορόφου.
Οι δράστες αμέσως μετά τους πυροβολισμούς τράπηκαν σε φυγή με τις αστυνομικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).