Στους 10 κορυφαίους ριμπάουντερ της Euroleague ο Πρίντεζης
Ο Γιώργος Πρίντεζης μάζεψε 4 ριμπάουντ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια και αναρριχήθηκε στη 10Η θέση με τους κορυφαίους ριμπάουντερ όλων των εποχών στην Euroleague
Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέβηκε στην δέκατη θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ της σύγχρονης ιστορίας στην Euroleague, ισοφαρίζοντας τον Βίκτορ Κριάπα και στοχεύει ακόμη ψηλότερα στο μέλλον. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού στο μεγάλο διπλό των ερυθρόλευκων στη Βιτόρια επί της Μπασκόνια, μάζεψε 4 ριμπάουντ και αυτόματα έφτασε τον Ρώσο φόργουορντ στα 1070 στην καριέρα του.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.