Από βδομάδα νέες επαφές για τις ανανεώσεις
Με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη των Λούμπος Μίχελ και Μάριο Μπράνκο θα ξεκινήσει ένας ακόμα γύρος επαφών με τους παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι του 2019.
Τι επόμενες ημέρες θα υπάρξει ένας νέος γύρος επαφών με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και μέσα στις προθέσεις της διοίκησης είναι να έχει ολοκληρώσει τις επαφές και να προχωρήσει σε ανακοινώσεις μέσα στο προσεχές διάστημα, με τους περισσότερους από τους παίκτες. Αυτό θα γίνει με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη των Λούμπος Μίχελ και Μάριο Μπράνκο που «τρέχουν» εδώ και μέρες όλες τις υποθέσεις τις ομάδας που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Δηλώσεις Καρυστιανού: Κι όμως, όσα είπε για τις αμβλώσεις δεν ήταν η αρχή – η εμμονή με τη θρησκεία και ο Αρχάγγελος στο πλευρό της




