Καταθέτει έφεση για την τιμωρία η ΑΕΚ, κάνει λόγο για «εξόντωση»
Η σύγκριση με τα 15.000 ευρώ πρόστιμο του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με τον Άρη με τραυματίες και καμένη κλούβα.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μάλιστα κάνουν λόγο για μία «εξοντωτική ποινή», ενώ σκοπεύουν άμεσα να προχωρήσουν σε έφεση, ελπίζοντας πως θα δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό.
Μάλιστα, στην σημερινή εκδίκαση ήρθε στο… τραπέζι και η τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα μεγάλα επεισόδια με τον Άρη στην Τούμπα, πριν λίγες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μόλις 15.000 ευρώ πρόστιμο, παρότι υπήρχαν τραυματίες και υλικές ζημιές με καμένη κλούβα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο στο τέλος της εκδίκασης ο δικαστής συγκρίνοντας τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-Αρης είπε ότι πρόκειται για διαφορετικές επιτροπές χωρίς όμως η πλευρά της ΑΕΚ να έχει αναφέρει πουθενά την υπόθεση του ΠΑΟΚ.
- Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης μετά την ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά – Οι αναφορές σε «επαγγελματίες ανησυχούντες»
- Οικονομικό σοκ για την Ίντερ: Απώλειες σχεδόν 100 εκατ. ευρώ από τον πρόωρο αποκλεισμό
- Μπάφαλο: Τυφλός πρόσφυγας από τη Μιανμάρ πεθαίνει μετά την εγκατάλειψή του από τη Συνοριακή Φρουρά
- Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα οστά σε κάδο του νοσοκομείου
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: 252 ντοκιμαντέρ και διεθνείς πρεμιέρες σε 11 μέρες
- Καλογηράτος: Η Capital Clean Energy Carriers έχει οικοδομήσει ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την ελληνική αγορά





