Συνεχίζει τον «περίπατο» στην Ιταλία η Γιουβέντους
Δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο α΄ ημίχρονο (33΄-37΄), από τους Μπετανκούρ και Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν αρκετά για τη «γηραιά κυρία», ώστε να περάσει με 2-0 από το «Φρίουλι»
Η Γιουβέντους συνεχίζει τον… υγιεινό της περίπατο στο καμπιονάτο, με νέο «θύμα» την Ουντινέζε.
Δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο α΄ ημίχρονο (33΄-37΄), από τους Μπετανκούρ και Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν αρκετά για τη «γηραιά κυρία», ώστε να περάσει με 2-0 από το «Φρίουλι» και να κάνει το «8 στα 8» στο ιταλικό πρωτάθλημα, το οποίο φαίνεται να «καθαρίζει» από πολύ νωρίς. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 43΄ με τον Μπαράκ, αλλά από κει κι έπειτα ελάχιστα απείλησαν την εστία του Σέσνι.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 8ης αγωνιστικής της Serie A:
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο ανδρών, μετά τη νίκη του με 13-12 σε έναν συγκλονιστικό τελικό – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την απονομή.
Ο Λαμίν Γιαμάλ πέτυχε ένα ιστορικό -πρώτο για τον ίδιο- χατ τρικ και η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» 4-1 τη Βιγιαρεάλ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, ξεφεύγοντας στο +4.
«Βροχή» από γκολ στα απογευματινά ματς της Premier League! Συνολικά σημειώθηκαν 19 σε Ανφιλντ, Τερφ Μουρ και Σεντ Τζέιμς Παρκ, με επτά γκολ σε Άνφιλντ και Τερφ Μουρ!
LIVE: Κηφισιά – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Λεβαδειακός για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.