Με δύο μόνο αλλαγές στην βασική του ενδεκάδα θα παταταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με τους Τόσκα και Ζαμπά να παίρνουν τις θέσεις των Βιερίνια και Μπίσεσβαρ.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου δυο θα είναι τα «φρέσκα» πόδια που θα πάρουν φανέλα βασικού για την αυριανή αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου έκρινε πως οι Βιερίνια και Μπίσεσβαρ, έχουν στα πόδια αρκετά και δυνατά παιχνίδια και χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα στην 11αδα της ομάδας.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.