
Άρης: Θέλει να ρίξει την οψιόν αγοράς του Ματέο Γκαρσία
Οι πρώτες διερευνητικές επαφές του Άρη με τη Λας Πάλμας για τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία
Σημείο αναφοράς αποτελεί στη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη ο winger Ματέο Γκαρσία που έχει να επιδείξει τέσσερα γκολ, δύο ασίστ, δύο κερδισμένα πέναλτι και ένα δοκάρι σε έξι συμμετχοές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Κατόπιν αυτών οι Κίτρινοι έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Αργεντινού που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λας Πάλμας. Η ρήτρα (οψιόν αγοράς) που έχει μπει στο συμβόλαιο του Γκαρσία είναι της τάξεως των τριών εκατομμυρίων ευρώ και η διοίκηση του Άρη άνοιξε κύκλο επαφών με την ομάδα των Κανάριων Νήσων, προκειμένου να κατεβάσει τη ρήτρα.
Ο Άρης είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να αποκτήσει έναν εξαιρετικό 22χρονο ποδοσφαιριστή, όμως δεν πρόκειται να καταβάλει ένα τόσο μεγάλο ποσό. Γι’ αυτό έχει προκαταρκτικές επαφές με την πλευρά της Λας Πάλμας. Φυσικά η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία δεν είναι εύκολη, καθώς ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ παρακολουθεί την πορεία του Αργεντινού και τη βελτίωση του και ενδέχεται να μην συναινέσει στην παραχώρηση των δικαιωμάτων του στον Άρη το επόμενο καλοκαίρι.
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων
- Τραγωδία στην Kίνα: Τέσσερις νεκροί και 90 εγκλωβισμένοι σε ανθρακωρυχείο
- Η δυτική Ευρώπη μπροστά σε ένα –ακόμα- πολύ ζεστό καλοκαίρι – Υψηλές θερμοκρασίες για Μάιο
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 τραυματίες από πυρκαγιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στο Στάτεν Άιλαντ
- Ο Τραμπ συναντήθηκε με κορυφαίους συμβούλους για το Ιράν – Σκέφτεται την επιστροφή στον πόλεμο
- Μαλεντόν: «Είμαστε λαβωμένοι, αλλά όχι νεκροί – Έξτρα κίνητρο οι τραυματισμοί για νίκη στον τελικό»

