Στο καλύτερο ίσως ματς της 6ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, η Λυών επικράτησε 4-2 της Μαρσέιγ με τον Μήτρογλου να αγωνίζεται βασικός αλλά να μην σκοράρει
Η Λυών υποδέχτηκε στην έδρα της την Μαρσειγ, στο ντέρμπι των… Ολυμπιακών της Γαλλίας για την 6η αγωνιστική της Ligue 1 και οι φίλοι των δύο ομάδων, σίγουρα χόρτασαν γκολ και θέαμα, με τους γηπεδούχους να είναι οι τελικοί νικητές με 4-2.
Το σκορ άνοιξε στο 27’ ο Αουάρ για να ισοφαρίσει ο Τοβάν από πάσα του Παγέ για τη Μαρσέιγ, για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι Λυωνέ ήταν καλύτεροι και ανέλαβε δράση ο επιθετικός από την Μπουρκίνα Φάσο, Τραορέ, που με δύο γκολ του (51’ και 60’) έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους.
Το ματς τελείωσε και τυπικά ο φορμαρισμένος Φεκίρ που έκανε το 4-1 στο 74’ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (4-2) ο Τζιέ στο 82’. Ο Τσαλέτα Τσαρ για τους Μασσαλούς αποβλήθηκε στο 83’ όταν όλα είχαν κριθεί…
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.