Κωνσταντινούπολη, Σαν Χοσέ και τώρα Σεούλ… Για τρίτη φορά μέσα στο 2018 η Μαρία Σάκκαρη θα συμμετάσχει στην ημιτελική φάση ενός διεθνούς τουρνουά (σημειωτέον στην Καλιφόρνια είχε φτάσει και στον τελικό).
Η Ελληνίδα αθλήτρια του τένις εξασφάλισε την πρόκρισή της, ύστερα από έναν επίπονο αγώνα που διήρκησε τρεις ώρες με αντίπαλο την Ιρίνα – Καμέλια Μπέγκου από τη Ρουμανία. Η Σάκκαρη επικράτησε εν τέλει με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-4) και επικύρωσε το εισιτήριό της για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδέζα, Κίκι Μπέρτενς.
Οι δύο τενίστριες θα αναμετρηθούν για 4η φορά στην καριέρα τους, με τη Σάκκαρη να έχει το προβάδισμα με 2-1 νίκες. Είχε επικρατήσει 2-0 σετ στο US Open του 2017 (6-3, 6-4) και 2-1 στη Ρώμη το 2018 (6-2, 4-6, 6-3), ενώ ενδιάμεσα η Μπέρτενς είχε κερδίσει στη Μαδρίτη 2-0 (6-4, 6-4).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής, Ρόμπερτ Τζόουνς, χάρισε μαρς κόκκινη στον Ντίας, πριν το 0-1.
Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ στον κόσμο, το παιχνίδι του παραμένει ασταμάτητο και όσα πέτυχε μέσα στο 2025 -στα 30 του πια- αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στα… κάγκελα με την Παρτιζάν, η σχέση του με τον κόσμο της ομάδας είναι στα χειρότερα της και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν – Ποια είναι τα δεδομένα για το συμβόλαιο του.