Νεκρός στον Άραχθο βρέθηκε 33χρονος ψαράς
Ο 33χρονος άνδρας είχε πάει για ψάρεμα στο ποτάμι από το πρωί, δεν επέστρεψε στο σπίτι και οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν, καθώς η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του δεν ήταν εφικτή
Μοιραίο για τη ζωή ενός 33χρονου στάθηκε το ψάρεμα στον ‘Αραχθο, καθώς εντοπίστηκε νεκρός χθες τη νύχτα στην κοίτη του ποταμού. Ο 33χρονος άνδρας είχε πάει για ψάρεμα στο ποτάμι από το πρωί, δεν επέστρεψε στο σπίτι και οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν, καθώς η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του δεν ήταν εφικτή.
Κοντά στην γέφυρα του Τσίμποβου, τον εντόπισαν νεκρό ο πατέρας του και ο αδελφός του. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Ο άτυχος άνδρας φέρει τραύματα στο κεφάλι και το σώμα,πιθανόν από πτώση στα βράχια της κοίτης. Η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.
- Βέροια: «Έπαιζε με άλλα παιδιά, σκόνταψε και χτύπησε του κεφάλι του» – Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου
- «Χρειάζονται μέτρα πριν η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη» – Πυρά από την αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια
- Φάμελλος: Η ανασύνθεση και ενότητα του προοδευτικού κόσμου είναι και απαίτηση και ανάγκη της κοινωνίας
- Χρυσός: Η χειρότερη εβδομάδα από το 1983 – Γιατί καταρρέει;
- Το μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού έστειλε ο Ολυμπιακός
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου


