Ολυμπιακός: Μικρή ένταση στην προπόνηση
Η δεύτερη μέρα στο ΣΕΦ είχε προπόνηση με ελεγχόμενη ένταση για τους Ερυθρόλευκους υπό την καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ
Τον χρόνο τους παίρνουν στον Ολυμπιακό καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ ακόμα δεν θέλει να πιέσει τους παίκτες του. Στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας των Πειραιωτών, ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός προπόνησε μια φορά τους αθλητές του.
Υπάρχει μεγάλη ευχαρίστηση για την κατάσταση που επέστρεψαν οι Ερυθρόλευκοι από τις διακοπές τους, ομως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κουραστούν από τώρα. Εξάλλου στο Μέτσοβο θα δουν το άλλο… πρόσωπο του Μπλατ οι παίκτες του Ολυμπιακού.
Με τον Ανδρέα Γκατζούλη σε κυρίαρχο και γνώριμο ρόλο έγινε κανονικά η προπόνηση των Πειραιωτών, την ώρα που ο Δημήτρης Αγραβάνης συνεχίζει το πρόγραμμα του, στο οποίο τα πηγαίνει περίφημα και καλύπτει το χαμένο έδαφος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
- Τουρκία: Το αίτημα του πιλότου πριν το τέλος και τα βίντεο-ντοκουμέντα – Νεκρός ο αρχηγός του λιβυκού Στρατού
- «Στον κάδο με τα νοσοκομειακά απόβλητα» – Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού για τα «αόρατα» παιδιά που θα γιορτάσουν μόνα
- Συνεχίζει το ράλι ανόδου ο χρυσός – Κέρδη και για το ασήμι [γράφημα]
- Η υπόκλιση του Παζ στον Φάμπρεγας και το σενάριο για τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Μπλόκο» στον κοινωνικό αυτοματισμό από τους αγρότες – «Κάλαντα» στους δρόμους με ανοιχτές λωρίδες κυκλοφορίας
- Βράζει το ποδόσφαιρο με ΕΠΟ και Λανουά – Μπούσης: «Όλοι είδαν τις μ@λ@κίες» (pic)


