
Ταϊλάνδη: Ένα τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε ξεχασμένο μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο
Έμεινε στο σχολικό οχτώ ώρες
Ένα κοριτσάκι τριών ετών υπέκυψε εξαιτίας της ζέστης αφού έμεινε ξεχασμένο επί οκτώ ώρες μέσα σ’ ένα σχολικό λεωφορείο, έγινε σήμερα γνωστό από αστυνομική πηγή.
«Το κοριτσάκι υπέκυψε εξαιτίας έλλειψης οξυγόνου και της ζέστης» που επικρατούσε μέσα στο σχολικό, διευκρινίσθηκε από την ίδια πηγή, η οποία επικαλέσθηκε τους γιατρούς.
Ο 23χρονος οδηγός του σχολικού συνελήφθη και παραδέχθηκε πως δεν έλεγξε αν όλα τα παιδιά είχαν βγει από το λεωφορείο εκείνο το πρωί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μόντρι Κονγκουατμάι, επικεφαλής της αστυνομίας της περιφέρειας Σάι Μπούρι (νότια Ταϊλάνδη).
Σύμφωνα με τις αρχές, στο διάστημα από το 2012 έως το 2016, 13 παιδιά έμειναν ξεχασμένα μέσα σε οχήματα στην Ταϊλάνδη. Έξι απ’ αυτά έχασαν τη ζωή τους.
Τον Ιούνιο, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι υπέκυψε στην επαρχία Χον Καέν (βόρεια Ταϊλάνδη) αφού το είχαν ξεχάσει για πολλές ώρες μέσα σ’ ένα σχολικό λεωφορείο.
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη






